021 9669

Ai avut un eveniment auto RCA sau CASCO?

Notifica acum dauna auto, rapid si fara batai de cap

b3lineicon|b3icon-bulb||Bulb

Fara deplasari(constatare electronica)

b3lineicon|b3icon-currency-euro||Currency Euro

Plata rapida in 3 zile

b3lineicon|b3icon-certificate||Certificate

Reparatie de calitate in retea parteneri

et|icon_check|N

Tractare de la momentul evenimentului

Agenti activi

Puncte de constatare

Inspectori autorizati

Ce ai de facut in cazul unui incident auto

1

Pastreaza-ti calmul

2

Verifica politele de asigurare (RCA obligatorie pentru orice masina sau CASCO)

3

In cazul in care nu sunt vatamari corporale (caz in care trebuie anuntate salvarea si politia), e mai bine sa inchei un formular de constatare amiabila

4

Notifica dauna auto imediat dupa producerea daunei la numarul de telefon / call-center-ul asiguratorului.

Atentie! avizarea daunei trebuie facuta imediat, chiar daca constatarea daunei se va efectua in alta zi.

De ce ai nevoie pentru avizarea daunei auto la Omniasig

  • Datele de identificare si de contact ale persoanelor implicate in eveniment
  • Cauzele si imprejurarile in care s-a produs evenimentul, inclusuv detalii despre locul evenimentului si momentul producerii acesuia, data, ora;
  • Datele de identificare ale autovehiculelor implicate in eveniment;
  • Detalii privind locatia si starea vehiculului avariat (daca este sau nu deplasabil);
  • Locul unde doresti efectuarea constatarii.

Despre Claim Expert

Suntem o companie membra a Viena Insurance Grup si ne ocupam exclusiv de constatarea daunelor pentru compania Omniasig, membra a grupului VIG, de asemenea. Claim Expert Services SRL dispune de o retea teritoriala cu puncte de constatare in cadrul locatiilor proprii (in Bucuresti) si in cadrul locatiilor retelei Claim Expert din fiecare judet, unde isi desfasoara activitatea personalul specializat in constatarea si evaluarea daunelor auto si non-auto. Asigura-te ca rezolvi eficient dauna pe care o ai.

Constatare Omniasig daune – Claim Expert

Omniasig este una dintre cele mai puternice si experimentate companii de asigurari de pe piata din Romania. Preturile practicate de Omniasig, dar si siguranta pe care o obtii atunci cand alegi sa colaborezi cu o institutie atat de respectata si de serioasa sunt argumentele pentru care politele sale sunt atat de populare in Romania. Atat asigurarile auto, cat si cele non-auto oferite de Omniasig sunt avantajoase. Claim Expert te poate ajuta sa gestionezi in mod corect orice notificare si constatare Omniasig daune si sa te bucuri de o decontare rapida si completa.

La fel ca Omniasig, Claim Expert face parte din grupul de asigurari Vienna Insurance Group, astfel ca ne poti considera elementul perfect de legatura intre tine si firma la care ai incheiat polita de asigurari in baza careia vrei sa decontezi daune Omniasig. Cunoastem in detaliu specificul companiei si te putem indruma atunci cand ai de a face cu Omniasig dauna.

Omniasig – daune rezolvate simplu si rapid

Prin intermediul Claim Expert, ai oportunitatea de a rezolva rapid si sigur atat daune acoperite de asigurare auto Omniasig, cat si pagube pe care le poti rezolva prin intermediul unei asigurari non-auto. Prin intermediul nostru, poti notifica producerea de daune la nivelul locuintelor si bunurilor din interiorul lor, dar si daunele auto acoperite de asigurarile RCA si CASCO.

Asadar, iti oferim un pachet complet de servicii de notificare pentru dosarul Omniasig daune. La noi gasesti o echipa de consultanti gata sa te ajute sa obtii avizarea oricarei daune in timp scurt si fara complicatii. Suntem disponibili de luni pana duminica si ne poti apela inclusiv din strainatate.

Te ajutam si cu procesul de constatare Omniasig dauna

Pe langa notificarea daunelor catre firma asiguratoare, te ajutam si cu etapa de constatare a acestora. Esentiala indeosebi in cazul pagubelor auto, constatarea este un pas foarte important in vederea demararii procedurilor de reparare a autoturismului in conditiile stipulate in polita de asigurare. Claim Expert iti ofera acces la o multime de puncte de constatare Omniasig in Bucuresti, dar si in alte judete. Acestea dispun de personal bine pregatit, specializat in constatarea si evaluarea daunelor.

Nu doar daunele auto pot fi evaluate de catre expertii nostri, ci si cele non-auto. Astfel, daca locuinta ta este victima a unor evenimente nefericite, putem sa evaluam pagubele cauzate in vederea efectuarii reparatiilor si a decontarilor de catre asigurator.

Ne ocupam de evaluarea daunelor

Daca ai daune auto Omniasig, tot la noi poti apela si pentru evaluarea pagubelor suferite de catre masina ta. Cu ajutorul documentelor de constatare intocmite de catre inspectorul constatator, se efectueaza calcularea valorii daunelor. Dispunem de un departament special de Evaluare si Verificare, alcatuit din experti care au o vasta experienta in acest domeniu si care sunt bine pregatiti pentru a evalua in mod corect orice problema. Folosim softuri specializate si recunoscute la nivel international, precum Audatex, DAT sau Eurotax, in asa fel incat tu sa fii sigur ca evaluarea este una precisa si corecta.

La Claim Expert gasesti suport si asistenta inca din primele momente de dupa ce s-a produs un incident nefericit. Iti oferim suport pentru avizarea daunelor, intocmirea dosarului de constatare si evaluarea corecta a daunelor Omniasig. Iti putem recomanda si service-urile cele mai bune, iar in cel mai scurt timp vei fi gata sa te intorci la volan.